Paris 2014

Nu tänkte jag (Matilda) dela med mig av en av mina favoritresor! Alla resor har dock sin charm, så det är svårt att jämföra, men vissa resor är ändå lite mer speciella än andra. Paris i februari 2014 var en sådan resa!
Om jag inte minns helt fel var detta min och Magnus första utlandsresa ihop (vi träffades 2013). Vi valde förstås den mest "romantiska" helgen på året, det vill säga att vi åkte till Paris över alla hjärtans dag. Paris var enastående på alla sätt och vis! Eiffeltornet, Louvren, Notre Dame, Sacre Coer... Vi hade vädret på vår sida och vi promenerade mer än någonsin förr, vilket nog beror på en liten dos snålhet (slippa betala för tunnelbana), men en stor dos nyfikenhet att vilja uppleva staden till fots.
 
Ett roligt första minne från den här resan är när vi precis anlänt till staden och fortfarande var kvar på flygplatsen. Jag tror vi hade stannat till lite för att fundera lite över hur vi skulle ta oss in i Paris kärna. Från ingenstans kom en kille med sin tjej (också från Sverige) och tog oss under sina vingar och sa att vi skulle följa honom. Det kändes som en genuint snäll och trevlig kille som såg våra förvirrade blickar och tvekade inte en sekund på att räcka oss en hjälpande hand. Även om vi förstås hade klarat oss själva så lät vi honom hjälpa oss. :-)
 
Det mest speciella med denna resan är kanske inte jättesvårt att klura ut om man har åtminstone EN hjärnhalva... Jo, självklart friade Magnus till mig! På alla hjärtans dag! Nedanför Eiffeltornet! Så cheesy så det förslår ;-)  och lyckligast på planeten var förstås jag! Till historien hör att han hade velat fria uppe i Eiffeltornet... Men jag var grinig och hungrig och frusen och hade inte alls någon lust att varken stå i en lång kö för att ta hissen upp och allra minst sugen på att gå upp för alla trapporna... Jag är glad att Magnus ändå fullföljde planen på att fria, även om jag sabbade den första planen... Hehe..
 
OBS: en del bilder är lite suddiga tyvärr! Men de får ju också finnas till! ;-)
 
Jennifer
2018-01-24 @ 08:39:46
URL: http://jennifermilton.blogg.se

Åh vad underbart med frieri i Paris!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Livet är en resa

Livet är en resa

RSS 2.0